Blanka lasić

CEO, MINDIST i motivacijski govornik

autobiografija

Blanka Lasić posjeduje retail iskustvo na području ljudskih potencijala s fokusom na educiranje i razvijanje prodajnih timova. Svoju karijeru započinje u internacionalnoj kompaniji gdje prva iskustva gradi podržavajući odjel prodaje u intenzivnoj selekciji timova za prodajnu mrežu. Strast prema učenju i razvoju usmjerava kroz specijalizaciju na području osobnog i organizacijskog razvoja što ubrzo postaje i fokus njenog rada.

Svojim djelovanjem utječe na poboljšanje timske suradnje, interne komunikacije, stvaranje trening standarda, osmišljavanje novih razvojnih planova i implementiranje
istih. Osim zadataka specijaliste u odjelu ljudskih potencijala preuzima poziciju i odgovornost internog trenera za meke vještine. Po izlasku iz korporacije odlazi u poduzetništvo te sada uspješno vodi vlastitu tvrtku MINDIST gdje i dalje nastavlja rad na području osobnog i organizacijskog razvoja s fokusom na retail industriju.

Pohađala je razne edukacije iz osobnog i organizacijskog razvoja kao i jednogodišnji program za NLP praktičara i coacha. Također je i certificirani Employer Branding
Leader. Svoju podršku i doprinos pruža i u razvoju mladih kadrova koji se pripremaju za tržište rada. Česti je gost predavač na ZŠEMu gdje studentima približava praksu ljudskih potencijala. Kao predavač i motivacijski govornik sudjeluje na projektima i konferencijama kao što su Career Booster, Motivation Up, Inspire Me, Career Boot Camp.

radno iskustvo

2016. - Trenutno
CEO, MINDIST
2009. - 2016.
Specijalist za ljudske resurse, BILLA
2005. - 2008.
Prodajni predstavnik, GEA - Tvornica ulja Zagreb

OBRAZOVANJE

2016. - 2017.
Fakultet za Branding Poslodavaca
2016. - 2017.
Partus Akademija, NLP Master
2016. - 2016.
Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta, Dinamičan dizajn rada
2002. - 2005.
VERN, Bachelor's degree - Poduzetništvo